Hallå där.
 
Efter mycket om och men har vi tillslut startat någon form utav blogg. Den är mest tänkt att vara för vår egen skull så att vi inte glömmer bort allt skoj (eller inte skoj) vi gör här. Allt ska med helt enkelt. Mycket kommer nog handla om det vardagliga livet som vi faktiskt lever i här och nu i Toronto. Träning & jobb tar upp det mesta utav tiden. Sen är det matlagning, städning, handling av mat, tvättning av kläder och allt det som alla helt enkelt måste göra för att vardagen ska fungera.

Såhär ser en vanlig dag mitt i veckan ut i Toronto hos Frida & Ellen: (Och Larry och Dingding)

06.59 - Mobilalarmet går igång - vi går upp... sega och trötta som tusan efter att ha somnat för sent (igen?! Varför lär vi oss aldrig?).
07.15 - Sitter i köket och äter lite havregrynsgröt med banan och solroskärnor & dricker vatten till.
07.45 - Vi är på väg ned i hissen, fullt utrustade med rullskidor, stavar och hela köret. Inklämda i hissen finnes till 94 % diverse kostymnissar. Som ni kan tänka er är det alltid lika kul att känna den där känslan av att man är helt malplacerad!
9.20 - Vi återvänder till vårt hem, slutkörda efter ett pass som t ex skulle kunna bestå av ett distanspass längs the Waterfront eller intervaller i High Park.
10.10 - Frida drar till sitt jobb på IQ Foods som startar kl 11.00.
10.45 - Jag drar till mitt jobb på Velotique som startar 12.00.
16.00 - Frida kommer hem från sitt jobb.
20.00 - Jag kommer hem från mitt jobb.
20.40 - Vi äter middag tillsammans och pratar om dagen som varit.
21.20 - Vi sitter i sängen och kollar igenom Facebook och andra grejer på datorn. (Här går tiden extremt fort. Plötsligt är klockan 22.30 så vi börjar tänka på refrängen så att säga.
23.30 - Oftast blir det inte förrän 23.30 som vi släcker lampan.

Nu är klockan 23.30 så det är väl dags att sova egentligen. Frida har precis duschat, Dingding (Larrys hund) ligger här bredvid i sängen och vilar. I morgon är det lördag. Förutom Fridas restaurangjobb så jobbar hon även på ett café på lördagar, från 8.00-16.00 och efter det är det after work på hennes andra jobb och efter det lite festligheter på kvällen, vilket betyder att det blir en lång, men förmodligen väldigt rolig dag. Jag jobbar 10.00-17.00 i morgon så vi kommer mötas upp här hemma efter våra jobb för att sedan äta middag och göra oss iordning för kvällen. Lördagar är oftast vår vilodag eftersom vi båda börjar jobba relativt tidigt (okej 10.00 är inte supertidigt, men om man måste åka 08.45 så blir det lite tajt att få till träning innan dess). Så lördagar passar bra som vilodag.

Förresten, det har snöat idag! Mer än bara några flingor. Nu är det faktiskt lite vitt på vägarna här i kring. Mysigt tycker vi. Härligt med kyla, vinter och skidor! Blir förmodligen ingen tur upp till Hardwood Hills för riktig längdskidåkning på söndag, då det förväntas bli 10 grader och regn då. Vi hade hoppats att kunna åka dit med våra nya träningskompisar från Toronto Universitets längdskidåkningsteam, men vädret verkar sätta stopp för det. Men man vet aldrig, vädret kanske slår om. Skulle vara så sjukt härligt i så fall. Vi håller tummarna.

Och nu var klockan snart 00.00. Dags att sova som sagt.
Night folks!