Such great heights

0kommentarer

Hej!

Skriver lite snabbt på svenska denna gång. Det händer mycket roliga grejer och jag är ledsen att vi uppdaterar lite dåligt för tillfället. Lovar att det blir ett bra inlägg i morgon (har mer tid då).

Kvällen har varit väldigt avkopplande, Har inte satt på datorn eller kollat mobilen förrän nu i princip. Skönt att bara koppla av och umgås. Har ni smakat roasted seaweed förresten? Köpte lite förra veckan på hälsoaffären runt hörnet. Riktigt gott faktiskt. Bladen är tunna som satan, tror ett paket innehåller typ 20 g eller nåt. Trodde först att jag blivit lurad - hallå, paketet är tomt ju!

Förresten, min bror mailade under dagen och berättade att han ska hoppa fallskärm med en kompis på lördag! Så avundsjuk!! Fasen vad roligt. Hoppas bara att allt går som det ska.

Nej, nu är det färdiglekt. Dags att sova några timmar så man orkar upp för att rullskida längs beachen i morgon bitti. Hoppas allt är gott med er var ni än må befinna er på jordklotet. Både jag och Frida har en fin känsla i kroppen för tillfället. Solen skiner på oss idag och det är okej att njuta av den känslan. God natt på er.

e

Kommentera

Publiceras ej